곰표 고급생면용 밀가루
GOMPYO Flour for Premium Fresh Noodles
원산지 Country of Origin
포장 규격 Packaging Size
20kg
유통기한 Shelf Life
12개월(12 Months) / 1년(A year)

100% 호주산 밀로 만들어진 제품
국내 최초로 개발된 고급 생면용 밀가루
우동, 생면, 생칼국수용 제면 작업에 적합
윤기 있는 연노란 색상을 띠는 쫄깃한 식감의 면발 작업 가능
반죽 후 오랜 시간 보관하여도 갈변 현상이 적음
삶는 시간이 짧고 잘 퍼지지 않음
Made with 100% Australian wheat
The first premium flour created in Korea for fresh noodles
Suitable for producing udon, fresh noodles, and knife-cut noodles
Creates glossy, pale-yellow noodles with a chewy texture
Minimal Maillard reaction with longer storage after kneading
Minimal cooking time and does not overcook easily
